Ved solbrillerne.dk tilbyder vi 14-dages returret!

Din returret starter ved varemodtagelse. Skulle du ændre mening, eller fortryde dit køb, kan du returnere eller ombytte dine varer.

solbrillerne.dk tilbyder 14. dages returret til forbrugere. Fortrydelsesretten løber fra den dag kunden modtager varerne og til den dag hvor varen sendes eller afleveres retur.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@solbrillerne.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returforsendelse

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Benyttes fortrydelsesrettet, grundet fortrudt køb, i den gældende fortrydelsesperiode, er kunden selv forpligtet til at betale de forbundne forsendelsesomkostningerne – såsom returfragten. Kunden opfordres til at kontakte solbrillerne.dk på kundeservice@solbrillerne.dk, såfremt fortrydelsesretten ønskes benyttet.

Kunden er selv ansvarlig for en forsvarlig levering og indpakning under returforsendelsen. Pakken bør indeholde en kopi af fakturaen og en seddel på fortrydelsesårsagen.

solbrillerne.dk vil efter returmodtagelsen undersøge varens stand. Tilskønnes det at varen ikke har været taget i brug, ej heller, taget skade, krediteres kunden med det fulde beløb svarende til prisen som kunden blev faktureret. Dette indbefatter at varen returneres i den tilsvarende stand som kunden modtog den i.

Returneres varen i en forringet o.l. beskadiget forbeholder solbrillerne.dk sig retten til at nedskrive returneringsbeløbet helt eller delvist. Denne værdi fastsættes som et skøn af varens handelsmæssige værdi, og vurderes af solbrillerne.dk. Kunden vil blive kontaktet telefonisk eller elektronisk herom.

Visse forbehold

Vores guidelines ift. returret er: du må gerne prøve varen, så længe at det ikke medfører en forringelse af varens værdi. Solbrillerne.dk tager en grundig vurdering af den returnerende vare, og anslås det, at varen er blevet forringet af sin original stand, bruger vi nedenstående forholdsregler til at vurdere din returpris.

Der er visse krav som skal være opfyldt, før at vi kan acceptere din returnering, disse er som følgende:

  • For at få det fulde beløb retur, skal returvaren være 100% salgsbar; varen må derfor ikke være taget i brug, være påført skader, have nedsættelse af funktionalitet, eller anden vareforringelse, som besværliggøre et nyt salg. Dette kan i visse tilfælde medføre en 100% værdiforringelse af den returnerede vare. Nedenfor har vi udspecificeret hvilke forbehold der indgår i vores prissætningsvurdering:
    • Varen skal være intakt og i ubrugt stand. Derudover skal varen sendes i en ubeskadiget originalemballage for at få det fulde beløb retur
    • Hvis der er brugsskader, overfladeridser eller andre skader nedsætter dette varens værdi

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget dine returvarer, kontrollere vi varens stand jf. "visse forbehold". Denne vurdering tager maks 3 hverdage (typisk indenfor 24 timer). Vi tilbagebetaler beløbet, inkl. fragtomkostninger modtaget fra dig (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) fratrukket et eventuelt værditab, til det anvendte betalingskort (vedmindre andet er aftalt). Senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvordan gør jeg?

Du kontakter os telefonisk, på mail (kundeservice@solbrillerne.dk) eller via. chatten, og vi behandler din returanmodning hurtigst muligt. På mail svarer vi indenfor 24 timer (ofte svarer vi i løbet af et par timer). Der kan være forskellige foranstaltninger, som gør sig gældende, afhængig af varestørrelse, skrøbelighed og pris – men bare rolig, vi hjælper dig igennem hele processen!

Udgifterne til returnering af varer som sendes med PostNord forventes højst at koste: 80 kr.

Kontakt os gerne for at få en pris oplyst hvad din returforsendelse vil koste, og med henblik på at få tilsendt en returlabel fra os. Dette er billigere end at sende pakkerne som privat.

  • Returpakker der sendes med PostNord, kan indleveres i din lokale PostNord-collectshop. Send gerne med erhvervsomdeling til adressen, som du kan se nedenfor
  • Du er også velkommen til at håndtere returfragten selv – pak da varene forsvarligt ind!

I pakken skal du vedlægge din købsfaktura. Har du ikke taget kontakt til os inden din returnering, vil vi bede dig om, at vedlægge en seddel i pakken, hvor du kort beskriver hvorfor du ønsker varen(e) returneret

Varen skal sendes retur til:

Jysk Lagerhotel ApS, att: solbrillerne.dk
Nymøllevej 51, 9240 Nibe