Ved solbrillerne.dk har vi gratis levering på alle ordre!

Gratis levering gælder på alle vores produkter.
Alle forsendelser er forsikret.

Leveringstider

Vi sender hurtigst muligt. Ved lagerførte varer afsendes dine varer samme eller næstkommende hverdag.

  • Ved alle lagerførte varer, som har en størrelse, som kan sendes som pakkepost, bliver disse sendt samme eller næstkommende hverdag. Vi har påført leveringstider på alle vores varer, så du ved præcis hvad der gør sig gældende for det produkt du har interesse i.
  • Ved bestillinger, som indeholder varer som overskrider GLS-pakkepost tilladte pakkestørrelser, vil dine varer blive sendt med et fragtfirma. Leveringstiden for stykgods- eller palleforsendelser er påført alle varer.

Skulle der mod forventning være omstændigheder hvor vi ikke kan leve op til de angivne leveringstider, vil vi tage kontakt til dig hurtigst muligt, enten på telefon eller mail.

Sådan sender vi dine varer:

  • Mindre pakker sendes med pakkepost (GLS)
  • Ved pakkepost er det muligt at tilkøbe leverance med omdeling

Fragtpriser

  • Gratis fragt på alle ordre

Beskadiget pakke

Modtager du en beskadiget pakke, opfordres du til, hurtigst muligt, at kontakt solbrillerne.dk elektronisk (rma@solbrillerne.dk). Solbrillerne.dk er i henhold til dansk lovgivning ansvarlig for varens stand indtil ordren er leveret på kundens adresse – eller er blevet overdraget til kunden. Kunden kan hermed stille krav om at få et afslag i prisen, eller at købet bliver ophævet. Fragtomkostningerne forbundet med returnering af de beskadigede varer vil blive krediteret kunden, så snart de modtages og kontrolleres af solbrillerne.dk.

Levering til udlandet (eks. Norge, Sverige, Tyskland)

Vi sender også til udlandet! Hvis du ønsker at få sendt dine varer til udlandet, så kontakt os endeligt med hvilke varer det drejer sig om, og hvilket land du ønsker at få varerne tilsendt til, så vender vi tilbage med en fragtpris. Ved fragt til eks. Norge, så sælges alle vores varer uden dansk moms. Bemærk at der kan, afhængig af ordrestørrelse, blive pålagt moms og indtoldningsgebyrer når varerne ankommer til modtagerlandet.

Har du spørgsmål til levering, så kontakter du os naturligvis bare.